Първоначално публикувано от EMo0o
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на собствениците на 166-ци - 2
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от EMo0oКоки , какво ще кажеш за резиденцията ? Там може да се съберем и да ходим на ОМВ-то , има възможност и за дръпки и място за снимки и всичко
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от EMo0oКоки , какво ще кажеш за резиденцията ? Там може да се съберем и да ходим на ОМВ-то , има възможност и за дръпки и място за снимки и всичкоAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorПървоначално публикувано от isoisoАбе усещам, че ще си направите една софийска среща и тва еAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorПървоначално публикувано от isoisoАбе усещам, че ще си направите една софийска среща и тва е
П.С. Конор, дори срещата да не беше в София, намаше и да е в Русе, т.е. все ще се наложи да пътуваш. А с нашите луксозни кораби разстоянията не са никакъв проблем
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от ConnorПървоначално публикувано от isoisoАбе усещам, че ще си направите една софийска среща и тва е
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorПървоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от ConnorПървоначално публикувано от isoisoАбе усещам, че ще си направите една софийска среща и тва еЩе се погрижим да прекарате добре и всички да останем доволни. Русе го споменах, защото ако живееш там, не би трябвало да е голяма разликата дали ще пътуваш до София или до друг град. Казвам го, защото цитираното изказване на колегата Исоисо звучи като роптаене
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorПросто щеше да е по-добро място някъде в центъра на България
Първоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от EMo0oАз просто го подметнах като идея , за да се реши от всички и как ще е най-удобно и лесноПървоначално публикувано от Connorпредстави си какво им е на хора от Бургас и Варна примерно.Първоначално публикувано от КокиАз не съм настоявал за София, дори не гласувах за София.
а колегата Емо0о пък направи това:
Първоначално публикувано от EMo0oИ аз не гласувах за СофияПървоначално публикувано от ConnorАз лично ще изчакам друго събиране, което е съобразено със всички, а не с интересите на няколко човека.Виж резултатите от анкетата: 50% "няколко човека" ли са?! Емо0о и аз ти казах как сме гласували.
И накрая, ние тука секта ли сме или детска градина?! Какво е тва цупене и мрънкане? И какъв е проблемът един собственик на 166-тица да запали мотора и да отскочи до София? Пък който не иска - да не идва, ама какво е това мърморене и цупене
Comment
-
среща
Последно колеги,каде и кога ще се събираме,за да знам каде ще е партито?и аз искам да си покажа красавицата!
Comment
Comment